7. 5. 2017 Nedelja

Današnji dan smo začeli počasi, vstali smo okrog 9.30 in si pripravili zajtrk. Po zajtrku smo se dogovorili, da gremo danes pogledati  38. Rally de Falperra, ki je gorska cestna preizkiušnja tu v Bragi.
Poiskali smo najkrajšo pot na google mapsu in se okoli 11ih odpravili iz stanovanja. Po 1 urni hoji smo končno prispeli na štart preizkušnje, ki se je že začela. Prišli pa smo ravno prav saj so se najboljši šele pripravljali. Tu smo preživeli kar dobro uro svojega časa dokler se ni nekje višje na progi zgodila nesreča in je bila dirka zato kar nekaj časa prekinjena. Ker se nam ni dalo več čakati smo se odpravili proti domu a najprej smo se sprehodili mimo vseh ekip, ki so čakale z svojimi avtomobili v boksih. Ker je hoja nazaj trajala ravno toliko če ne še več kot za v tisto smer smo se vmes ustavili na pijači.
Ko smo končno prišli nazaj v stanovanje smo se najprej stuširali in potem skuhali kosilo. Nekaj časa smo počivali in bili na telefonih ali računalniku, ker pa nam je bilo vsem dolgčas smo se odpravili v center mesta na sprehod in na pijačo. Center je zelo lep zato smo se tam kar dolgo zadržali.
Skupno smo danes prehodili 18 ali celo kakšen kilometer več, zato imamo za danes dovolj in si bomo pogledali le še kakšen film nato pa šli spat.
Lamborghini Gallardo na štartu


Cerkev v centru mesta ˝Convento dos Congregados˝
Novi del Brage


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

9.5.2017

13. 5. 2017 Izlet v Porto